tiistai 4. toukokuuta 2010

Lähes täydellinen? Äh, ei sittenkään.

Tämä haalari nimittäin. Siihen asti applikointi meni ihan nappiin, kunnes rupesin noita silmiä värkkäämään. Ensinnäkin tein liian tummalla, olis pitäny ottaa vaikka vaan valkonen lanka. Ja toisekseen: ne ei oo PYÖREET! Voi että mua harmitti, kun ensin niin näytti että näistä tulee jotain tosi ihanaa. Mutta ei sittenkään , ei! Noh, koitan kuvitella, miten ihanat näistä olis voinu tulla ja saa luvan mennä käytössä. Vaatii vielä aika paljon harjottelua tuo applikointi, varsinkin pienet ympyrät on tosi vaikeita tehdä.

Joka tapauksessa kangas on siis Lasten metsolasta ja joustista. Ihanaa, pehmeää ja niin mun lempparia nyt. Sivulla pätkä farbenmixin nauhaa myös.

Blogi on ollut aika hiljainen, mutta ompelukone kyllä surisee... Jokaista lakkia ei ihan viitsi kuvata, mutta tässä vielä yksi. Tytön piti välttämättä saada musta lakki (tai no lähes) ja olin ensin että ei, mutta tein silti. Ja aika kivasti sopii tuolle nappisilmälle kumminkin :)

Taitaa olla muuten, että blogi entisestään hiljenee kesäksi, kun tuo puutarha vaatii hoitajaansa. Ehkä vähän salaa toivon, että välillä ainakin satais, että voi hyvillä mielin ommella :)

Mukavia kevätpäiviä!
Posted by Picasa

8 kommenttia:

-S kirjoitti...

Toi kangas on yks munki lemppareista=) Mun silmiin noi sammakon silmät näyttää ainakin ihan veikeiltä, siltä niinku niitten kuuluskin olla ei ihan pyöreät, kivat haalarit. Mullakin ois opeteltavien listalla tuo aplikointi.

Mirka kirjoitti...

Aivan ihanat haalarit!! Ja hieno sammakko, silmiä myöten :) Hatustakin tuli kiva, hyvin tosiaan käy tyttöselle :)

Annika kirjoitti...

Somat haalarit! Mun mielestä tuo vaan ilmettä sammakolle, kun silmät ei ole ihan pyöreät. Ja tosi kivan mallisen lakin olet tehnyt, tuollaista vähän korville tulevaa on alkanut mieli myös tehdä, kun vain saisi aikaiseksi kaavoja raapustaa.

Katja kirjoitti...

Siis ihanat!

Marita kirjoitti...

Kivat haalarit. Ja kiva sammakko :)

Tiina kirjoitti...

No on nätti haalari sammakoineen kaikkineen!! <3 Hyvinhän sulla tuo applikointikin sujuu!

od Andulky kirjoitti...

So cute!

Sani kirjoitti...

Löytypäs ihana blogi ompeluksineen, pitää poiketa toistekki :)