keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Kiipeilyä ja kivahreja

Kirahveja on viimeaikoina näkynyt useammassakin blogissa ja minäkin niihin ihastuneena halusin kokeilla. Kivahri, kuten esikoinen asian ilmaisee, pääsi pikkuveljen perusvelourpöksyjä koristamaan. Mallin piirsin omasta päästä ja applikaation kankaat tilkkulaatikosta jälleen. Aika tyytyväinen olin tulokseen, mutta kauniimmin tuo olisi tullut esille niissä ihan UUSISSA housuissa eikä näissä juuri pyykkinarulta otetuissa, ruttuisissa housuissa ;)


Ja imetyspaitatehtailija löysi jotain Eurokankaan palalaareista myös itselleen ;) Yleensä en EK:n trikoista löydä itselle oikein sopivia, mutta nyt löytyi jopa 3 erilaista. Aika ohuitahan nuo on, enkä oikein laadustakaan vielä tiedä. Mutta mukavan vilpoisia kesäkeleille ainakin. Hassua, miten joka kerta, kun saa uuden idean, miten kaavaa voisi muokata, on pakko taas tehdä paitoja lisää, vaikka oikeastaan mä en kyllä ehkä enää niin montaa imetyspaitaa tarvis, kun tuo imetettäväkin on jo 7,5kk... 

Ja lopuksi päivän piristys ja vuoden työnantaja; Puuhakas pikku kiipeilijä Tarmo, jolla ikää vasta 7,5kk ja seistä pitää! Tällä kertaa tutkimusmatkan kohteena oli aina niin mielenkiintoinen pesukone.

Mukavaa kesänodotusta kaikille! Ja kiitos ihanista kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat! <3

6 kommenttia:

-Minna- kirjoitti...

Hauska pikkumies :-). Meillä myös on vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittänyt siitä saakka kun 7kk tuli täyteen (2kk sitten), silloin lähdettiin liikkeelle ja noustiin myös pystyyn. Nyt kiivetään ja roikutaan joka paikassa ja kävellään tukea vasten.

Anna kirjoitti...

Voi miten soma pikkumies!
Ihania imetysåaitoja olet tehnyt! Ja voi miten soma kirahviaplikaatio!

Annika kirjoitti...

Kirahvit on aina yhtä ihania!

Tiina kirjoitti...

Ohhoh, enpä osaa kuvitella, että meidän typy kahden viikon päästä seisois. ;)

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Minna: "kiva" kuulla, että jollakin muullakin on vastaavanlainen "puuha-pete" ;)

Tiina: kyllä tässä välillä ihmettelen itsekin, kun esikoinen samanikäisenä osasi hädintuskin kääntyä. Mutta ehkä ne nuo miehet on villejä jo syntyessään :D

Katja kirjoitti...

Suloinen pikkukaveri:)
Ja voi itku mikä imetyspaita, aivan ihana!