torstai 20. toukokuuta 2010

Imettäjän juhla-asuongelma


Posted by Picasa 
Meidän perheen kesään kuuluu aika usein jonkunlaisia juhlia ja tälle kesää niitä riittää oikein olan takaa :) Juhlat on ihan kivoja, mutta joskus on vähän tuskallista miettiä mitä ihmettä taas pukis päälleen ja varsinkin, kun pitäis mahdollisesti imettää myös jossain vaiheessa juhlahumua ilman suurempaa riisumisoperaatiota ;) Imetysmekot ei oikein tällä vauvalörppämahalla iske ja juhlavia imetyspaitoja on tosi vähän saatavilla... Satuin löytämään paikallisesta Halpa-Hallin kangaskaupasta tosi kivannäköistä trikoota ja laatukin oli kohdallaan. Pitkään piti miettiä tunikan mallia, mutta lopulta päädyin kumminkin aika perusmalliseen. Otin mallia Boobista ja myös Polarn O. Pyretin imetyspaidasta ja loput muokkaukset vähän sieltä ja täältä...

....Ja lopputulos oli tällä kertaa erityisen mieluinen! Tästä tuli niin hyvä, että näitä tulee varmaan lisää....Ja mikä parasta; äidin juhla-asuongelma ratkaistu ainakin muutamiin juhliin (vaikka tämä on kyllä niin ihana, että maltankohan olla pitämättä.. :D )


9 kommenttia:

Reppana kirjoitti...

Vau! Tuo on tosi hieno. sillä kehtaa lörppömasunkin kanssa heilahtaa juhlimaan ;) Tosi taitava olet! Tuommoisia paitoja tarvitsisi paljon tänä kesänä.

Annika kirjoitti...

Vau! Tosi hyvännäköinen, eikä julista kilometrien päähän olevansa imetyspaita, niin kuin jotkut mallit.

Tiina kirjoitti...

kaunis kangas ja tosi hyvä malli!! tuttu ongelma, ja siinäpä yksi syy miksi en ole erityisen haikealla mielellä, vaikka imetys loppuikin ennen aikojaan.. ;) kankaan kuosi on sellainen, ettei imetysluukku tuosta juuri erotu - siis hyvä!!!

Katja kirjoitti...

siis upea!

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Kyllä tulee hyvä mieli näitä kommentteja lukiessa! :) Itekin tykkäsin, että tästä tuli kiva ja ei oo ihan niin imetyspaidan näköinenkään.

Anonyymi kirjoitti...

Tekisitkö mullekin?;) Olis kaverin häät tiedossa ja ko. asiaa pähkäilen...

Susanna kirjoitti...

Hmm... voisin vaikka tehdäkin ;) sähköpostilla voi kysellä tarkemmin (susa.makela@gmail.com).

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Tosi hieno paita!! Harmi kun et ommellut tuota jo kolme kesää sitten, minäkin olisin halunnut ;) Ja kiitos kommentista blogiini, näin löysin tänne ja tulen myös uudelleen!

Unikuu kirjoitti...

tosi hieno.