maanantai 29. maaliskuuta 2010

Villervalla-kopiointia

Ihastelin Villervallan trikoomyssyä, jossa on solmut päissä ja muistin, että multahan löytyy lähes samanväristä Ikasyrin trikoota kaapista. Niinpä tekaisin pikku-murulleni samantyylisen lakin. Tästä tuli tosi hyvä ja sopiva. Malli vain on sen verran vauhdikas pakkaus, että niiden 20 kuvan joukosta tämä oli selvin -kaikki muut oli yhtä suttua :) Vaikka lakin malli oli tosi hyvä, taitaa olla etten enempää näitä tee, kun sen verran aikaa vievä malli on (ainakin tämmöiseltä tumpelo-ompelijalta).

Miten te lukijat, jotka ootte lakkeja tehneet, toteutatte nuo lakkien nauhat? Peitetikkikoneen nauhankääntäjällä nuo varmaan tulis helposti? Ite leikkelin ja silitin ja hermot meinas mennä kun sen verran näpertämistä tuo on, että saa kantin pysymään. Ja siltikin tahtoo kiertää ja muuta.

 Lisäksi täytyy sanoa vielä nöyrin KIITOS! Sain tämän tunnustuksen Leikkisät lastenvaatteet -blogin  Susannalta. Tämmöiset aina antaa uutta intoa tekemiseen ja hyvää mieltä! :)

Posted by Picasa

2 kommenttia:

Jenny "Retrokas" kirjoitti...

Aivan ihana! =)

Tiina kirjoitti...

Joo tuo nauhojen ompelu minuakin kiinnostaa.. itse olen vaan kääntänyt kanttina olevaa trikoota sisäkkäin ja jatkanut sitä nauhoiksi, mutta lopputulos ei ole mikään mahdollisimman siisti.. ja etenkin alussa kone surraa helposti paikallaan, kun nauhan pää on paininjalan alla eikä syöttäjä saa siitä kunnon otetta. ;(

Tulehan käymään vastavierailullakin! Kyselin sinulta aikanaan tuosta neppihalkiosta, tosin tein kuitenkin vähän soveltaen sen, omalla tyylillä, siten että leikattava halkio on KE:ssä.. Mutta hyvää vinkkiä sain sinulta alkuun pääsemiseksi!

http://tosimummo.blogspot.com/