sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

...heräilee talvihorroksesta :)

Täytyihän minunki kokeilla kruunupipoa, kun kerran keväthattuinnostus iski tännekin. Taidan olla vähän hidas syttymään, kun monet on ehtineet postailla omissa blogeissaan jo kauan sitten keväthattuja ja muita kevätjuttuja. ;)

Mutta jokatapauksessa tämmöinen syntyi eräänä päivänä Kestovaippakaupan pinkistä velourjämistä. Vähän on pipo vielä reilu, kun silmille valuu, mutta kevättäkään ei kyllä vielä oikein oo ainakaan näillä lakeuksilla näkyvissä :).  Tuo Nalle Puh-merkki oli pakko purkaa toisesta pieneksi jääneestä lakista ja saada tuohon. Äiti mieluummin olis kokeillut applikointia, ehdotin kaikki kuvat jäätelöistä lähtien, mutta ei -ei oo Nalle Puhin voittanutta. Noh, pääsin ainakin helpolla tuon suhteen (joskin se purkaminen olikin aika tympee homma).

Muutakin on tekeillä, mutta sairastelut vähän hidastaa tahtia täälläkin. Ensin sairasti lapset ja nyt minä. Viikonloppu on mennyt maatessa (kuumeen ja angiinan kourissa), mutta nyt alkaa jo helpottaa. Mun äiti vei ompelukoneetkin "sopivasti" lainaan ja sanoi, ettei sairaana saa ommella :D . Mutta ensviikolla tahon koneet takaisin ja päätän olla terve (ainakin niin terve, että voi ommella ;D ).

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Hieno! Teetkö sinä yläosan saumat saumurilla vai perusompelukoneella?

Susanna kirjoitti...

Hieno pipo ja ilmeisen tyytyväinen on tyttökin :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Käyttäjä oli kyllä tulokseen tyytyväinen (vaikka oikeestaan muulla ei varmaan ollu merkitystä paitsi Nalle Puhilla ;D) Riikka: saumasin yläreunan ensin ja sitten ompelin koneella, kun tuntui helpommalta noin. Aika kikkailua tuo kyllä oli, että sai sen "keskireiän" umpeen. Ehkä tuohon olis joku helpompikin tapa...

Anonyymi kirjoitti...

oot sinä vain eri taitava :)

terveisin se joka vei ompelukoneen

Susanna kirjoitti...

:D <3