perjantai 27. heinäkuuta 2012

Viileän kesäillan lämmittäjä

Neuletakeilla on tänä kesänä ollut käyttöä ;) Varsinkin iltaisin, mutta turhan monesti päivisinki. SK:n 1/2012 numerossa ollut neuletakin kaava on ollut mielessä usein ja piirrettynäkin jo jonkin aikaa, mutta sopiva kangas löytyi vasta pari päivää sitten eurokankaasta. Aiemminkin oon tästä "zara-neuloksesta" tehnyt tunikan onnistunein tuloksin, siksipä kaappasin palalaarista sitä mukaani kun sieltä reilu 2m löysin.
Lopputulos oli jotain hieman muuta kuin mitä alkuperäinen kaava, koska tuossa kaavassa ne "taskut"?? Vai mitkä nuo sitten olivatkaan tarkoitetut, oli musta ihan väärällä kohdalla ja teki lantion ihan jumboleveän näköiseksi. Niinpä aikani niitä pyöriteltyäni päätin suoristaa sivut. Kiinnityksen halusin tuohon ja tällä kertaa nauhoilla tällainen. Näitäkin saattaa tulla lisää, jos vain sopivaa neulosta löytyy... Tähän kun upposi lähes kokonaan tuo vajaa 2m palanen.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Aijai, kaunis on neuletakki! Mutta arvaatko mihin kiinnitin sitäkin enemmän huomiota.. tuohon taustaan! Ah, mikä ihanan valmis ovenseutu, kateeksi käy! =D

nimim. trukkilavaportaat ja ovenpieletön ovi..

Susanna kirjoitti...

Kiitos :) Muistan kyllä itsekin elävästi tuon ajan kun huokaillen katselin valmiita taloja ja pihoja. Nyt kun 5 asuttua vuotta on takana, on enää pieniä juttuja varasto/katoksen viimeistelyssä ja kävipä mielessä jo, että ajatella, enskesänä voin ehkä jo ostaa ne lepotuolit ihan istumistakin varten :D

Mirka kirjoitti...

Tosi hieno ja käytännöllinenkin takki!

Mie voin jakaa tuntemukset myös trukkilavojen kanssa :-D Myö on rakennettu kaksi taloa tällä vuosituhannella, -02 ja -06. Nyt toki ollut jo tämä pitkään valmis, mutta siis muistan kyllä ne muutkin ajat!

Sani kirjoitti...

Onpas tosiaan kivan mallinen takki.
Täytyypä metsästää itsellekkin tuo lehti :)

Susanna kirjoitti...

Sani: Tää on ollut kyllä joka päivä käytössä tekohetkestä lähtien. Suosittelen kaavaa (tosin pienin muokkauksin) kyllä. Aika reilua mitoitusta on, tein itselle numeroa pienemmällä koolla kuin normaalisti ja tuli just passeli.