keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Tuunailua ja näpertelyä

Helteiden helliessä ei jaksa innostua monimutkaisista projekteista, niinpä päätin vähän tuunailla ja näperrellä. JOstain kirpparilta haalin pojalle tutan sammarit, jotka on mallia l-e-v-e-ä. Niinpä nuo on jääneet kaappiin... Haarasaumasta kavensin useita senttejä ja lisäsi resorit, niin johan on olleet käytössä. Sametti noissa on ihanan pehmeää ja värikin niin mieleen. Muutamat omatkin housut on tullut värjättyä, mutta niistä nyt en kuvia jaksa räpsiä.
Uutena aluevaltauksena päätin ryhtyä opettelemaan korujen tekoa. Tässä ensimmäinen versio, jatkoa myöhemmin. Saapa nähdä tuleeko tästä jotain, vai jääkö ihan kokeilutasolle moinen... Toisaalta mukavaa puuhaa, mutta aikamoisen määrän sotkua saan aikaiseksi ja inhoan siivoilla omia jälkiä askartelujen jälkeen ;)
edit. Lisäsin kommenttilomakkeeseen sanavahvistuksen sittenkin takaisin. Blogiin alkoi tulla semmoinen määrä roskapostia, jota piti suodattaa sähköpostin kautta, että totesin paremmaksi palauttaa sanavahvistus. Silläkin uhalla, että osa jättää kommentoimatta sen vuoksi...

Ei kommentteja: