keskiviikko 22. syyskuuta 2010

olen rakastunut :)

Rakastunut nimittäin uuteen Berninan MDA1150 saumuriini <3. AAH ja oih. Se on niin täydellinen ja ihana. No, ainakin melkein... Mutta kumminkin täytyy sanoa, että vanhaan verrattuna tuo on kyllä aina verraton peli. Vaikka oikeastaan mitään muuta mullistavaa tuossa ei oo vanhaan Bernetteen verrattuna kuin differentiaalisyöttö ja se kuuluisa mikrosäätö. Mutta nuo kyllä tekee sen, että tikistä tulee ihan täydellistä, kunhan vain opin noita vielä paremmin käyttämään. Enää ei kiristä sauma, vaikka ohutta trikoota ompeleekin.

Tästä innostuneena hurautin näin "autottoman päivän" kunniaksi :/ naapurikaupunkiin kangaskauppaan ja aikamoisen säkillisen sieltä mukaani haalin. Kaapit on nyt niin täynnä kankaita, että on pakko ryhtyä vähentämään niitä eikä vain hankkia ja suunnitella lisää... :D

Niin ja piti muuten mainita vielä, kun tilasin tosiaan ton koneen Ruotsista (skövde symaskiner-nimisestä kaupasta), niin alle viikossa tuli perille ja mikä parasta: SAIN SUOMENKIELISEN KÄYTTÖOHJEKIRJAN! Wou! Samassa tietty on muutki pohjoismaiden kielet, mutta silti -olin ihan ihmeissäni. Eli kerrankin mulla oli kyllä ihan mahoton tuuri tässä asiassa, kun sain niin edullisestikin sen.
Mutta se tästä hehkuttamisesta, nyt täytyy yrittää tuottaakin jotain valmista :D

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Sulla kävi kyllä tuuri sen saumurin oston kanssa :) Nyt sitten vain ompelemaan kaikkea ihanaa :)

Outza kirjoitti...

Onnea uuden koneen omistajalle! Saako kysyä, paljonko maksoit ihanaisesta Berniinastasi rahteineen?

Susanna kirjoitti...

Outza: Koneesta maksoin 620e ja rahdit tuli kaupanpäälle! Meillä paikallisessa liikkeessä hinta oli 1120e...

Outza kirjoitti...

Ah, mikä ihana hinta! Kysyisin vielä, että saako tuosta saumurista terän käännettyä pois silloin, kun konetta ei käytä.

Susanna kirjoitti...

Joo, yläterä kääntyy pois, niin että esim. rullapäärmeen teko onnistuu. Tuossa on mun mielestä tosi monipuoliset ompeleet saumuriksi...

Peurankello kirjoitti...

Hei!
Vinkkasit aiemmin mulle, että Ikasyrin verkkokaupan sivuilta löytyy matonkudekorin ohje: Ja sieltähän se löytyi!:) Kiitos kovasti!
Nyt hommiin sitten!