perjantai 8. lokakuuta 2010

Back in business!

Huh, pitkästä pitkästä aikaa! Viimein saan vähän blogipäivitystä tehtyä, vaikka vieläkin tämä vähän on takkuista, kun uudella koneella ei ookaan kaikkia ohjelmia kuten vanhassa ja kuvankäsittely on nyt sitten vielä ihan nolla. Mutta jos nyt jotain laittaisi, että loppuu tämä hiljaiselo :D


Esikoiselle tein pipon jo useampi viikko sitten. Ihan perusmyssy, kavennus muokatulla spiraalikavennuksella ja sisällä ohut fleece (joka on kyllä vieläkin kiinnittämättä). Mietin tähän jotain koristetta, kukkaa, tms, mutta en sitten oikein keksinyt, niin olkoon nyt toistaiseksi ihan noin vaan.


Ja lisäksi tämän syksyn eka villasukkapariskunta :) Sekin esikolle. Lankana sopivan ohut Nalle. Näistä tuli just eikä melkein sopivat ja hyvät, joten varmasti tulee käytettyä. Noissa 48s ja nro 3:n bambuilla neulottu. Spiraalikavennuksella myös.

Huvittaa oikein, kun huomaan että tää mun vuoden kiertokulku noudattaa aina samaa kaavaa nähtävästi: kesällä teen pihatöitä ja puuhastelen muuta, syksyllä neulon innokkaasti ja ompelen pikku pakolla, talvella ja kevättalvella ompelen innokkaasti ja välillä vähemmän innokkaasti ja neulon pakosta jotain tarpeellista. Kaavoihin kangistunut? Ihan selvästi!

Ei kommentteja: