sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Värikäs viikonloppu

Oon pitkästä aikaa saanut taas kunnolla aikaa ommella, kun mies oli kotona viikonlopun ja pikkusiskoni 12 v. yökyläili meillä. Pajassa valmistui muutamia koeversioita taas ja jotain tuttuakin. Oranssista velourista Saimi-svetarihousut muokattuina ja noiden kaveriksi alunperin ajattelin tuon "pallohelmaisen" (vai mikä tuo nyt on?) tunikan tummanvioletista interlockista.


Mutta ei nuo päällepuettuina ihan yhteen menneet -värit kylläkin ihan, mutta mallit ei, ainakaan vielä, kun tunika oli aika reilu. Tunikasta tuli muuten tosi kiva, onnistuin kerrankin applikoimaan jotain kivaakin ja olin jopa tyytyväinen lopputulokseen. MUTTA! Aina jotain muttaa löytyy... ;) Tuo interlock oli tosi ohkasta ja löröä, eli tästä olis varmaan pitänyt tehdä ennemminkin t-paitoja tai yöppäreitä eikä mitään tunikaa. Harmittaa sinänsä, kun tuo koristelu on noinkin onnistunut... Kotipaidaksi tämäkin siis.



Perussettiä tämä, marjapuuronpunainen trikoopaita violetilla kanttauksella ja suklaanruskeat velourhousut kaveriksi. Kaavoina vanhat tutut hyviksi havaitut.  Tuo kangastukusta tilattu singleneulos oli tosi napakkaa ja mukavan tuntoista. Harmi vain, että värivalikoima on niin suppea... Velourit on muuten kaikki noita KVK:n veloureita.



Posted by Picasa

Ei kommentteja: