sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Valkeaa unelmaa...

Kohti kevättä mennään, tänään sen totesin, kun aurinko pitkästä aikaa pilkisti ja valaisi vähän puiden yläoksia päivällä. Talvi on kyllä niin mun vuodenaika! Tykkään kylmästä ja vähän pimeästäkin ja on ihanan stressitöntä aikaa toisaalta tää talvi. Puutarhan talvipukukin on niin rauhottava, ei tarvi yhtään miettiä, että mitä seuraavaks istuttaa, tms. ja saa vaan nauttia ulkoilusta ja sisällä käsitöitä puuhastella.

Mieluisinta ja rauhoittavinta on istua aamulla teekupposen ääressä keittiössä ja katsella ikkunasta lumista metsää. Vaikka pimeys välillä täällä maalla (lue: metsänkeskellä ;D ) välillä ärsyttääkin, niin kyllä näin lumisena talvena siitä toisaalta nauttiikin suunnattomasti. Ihana talvi <3

No jaa, ehkä kevätkin on ihan kiva, kunhan joku vaan tekis nuo pihatyöt valmiiks ja mä voisin vain ihailla kaunista puutarhaa :)
Posted by Picasa

1 kommentti:

Nonnukka kirjoitti...

Kaunis talvinen koti! On paljon meidän talon näköä :) On kyllä niin kaunista ulkona kun paljon lunta ja tosiaan kun aurinko on pitkästä aikaa paistanut..Ja kevättä kohti mennään :)