sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Pienoinen olen mä pilviiii....

Viimein sain tehtyä tuosta kaapissa tarkoin jemmatusta pilvi-interlockista pikkuveljelle jotain. Ensimmäisenä kokeiluna 68cm potkarit omalla kaavalla. Ihan ihka ensimmäiset potkarit on nämä tästä pajasta ja olin kyllä tyytyväinen. Kanttauksetkin onnistui vallan mainiosti ja muutenkin lähes täydellinen. Yläosa on takaa vuoritettu trikoolla ja etuosassa vain neppien taustana trikoota.
Nepit on KAMin ja säätövaraa on kahden nepin verran. Täytyy vielä sovitella tuota huomenna päälle tarkemmin, niin näkee täytyykö lisätä vielä kolmannet nepit. Taakse ompelin vielä koristetikkauksen Tuttamaiseen tapaan :) Muutenkin otin vähän mallia kaavaan Tuttan potkareista, mutta kuitenkin kaavapohja oli Ottobren 6/09 lehdestä Mustikka-haalarista ja siitä trikoisesta kokopuvusta piirrettynä.  Petrooli resori Myllymuksuilta.

Pahnanpohjimmaiseksi vielä jotain, joka ei ehkä oo ihan näyttelykelpoinen... mutta näytetään nyt kuitenkin, että idea oli kiva ;)
Nimittäin trikoinen tunika (koko 92), jossa applikoitu pupu, josta tuli jotain kamalaa. Mutta en sitten alkanut enää purkamaan. Pupun häntä nimittäin meni ihan pilalle enkä saanut siitä enää siistiä korjaamallakaan. Äh, vaatii niin mahottomasti harjottelua vielä tää aplikointihomma. Muuten tuosta tuli aika kiva ja väreistä tykkään kovasti. Menee tämäkin kotipaitana, kunhan ei syynätä liian tarkasti. (alkaa näitä kotipaitoja olemaan jo ihan omiks tarpeiks...:/ ) 

Mukavaa tammikuun viimeistä viikkoa!5 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Höpöhöpö! Tuo pupupaita on hieno! Ja hienosti se häntäkin on :) Pilvihaalarit on myös söpöset! Kuten täällä siun blogissa kaikki!

Nonnukka kirjoitti...

Ihanat nuo pilvipotkarit! ja muutenkin nättejä vaatteita!

Älskade Hjärtegryn kirjoitti...

Lovely clothes, nice blog :)

AnniP kirjoitti...

Mahtava väriyhdistelmä pilvipotkareissa!

Annitanni kirjoitti...

Sisko on ihan liian vaatimaton, nättejä kaikki!