keskiviikko 1. elokuuta 2012

Pikaidean pikasurautus

Ai niin, unohdin, että tein päivällä moisen pikahomman. Noh, tässä pikaluomus siis pikaisesti esiteltynä :D
Kangas on Michas Stoffeckelta tilattu jo varmaan pari vuotta sitten, mutta kun kuva ja todellisuus ei ihan vastanneet toisiaan, niin tämä on jäänyt kaappiin jotenkin liian räikeän tuntuisena itselle tai pikkuneidille. Tänään kauheassa ompeluinspiraatiossa oli pakko jälleen saada tehdä itelle jotain ja muuta lähimainkaan mieleistä ei oikein kaapista löytynyt. Päätin tyytyä tähän ja lopputulos oli yllättävän mieluinen. Miehen kommentti oli kyllä " oho, ompa aika retro" :D Mutta välillä mua retrotuttaakin ja tämä pääsee varmasti ahkeraan käyttöön. Kaavaakaan tälle ei varsinaisesti ollut, kun leikkelin summittaisesti vain yhden valmismekon mukaisesti nuo kädentiet ja muut ihan mutu-tuntumalla. Ai niin, onhan tälle retropäivälle varmaan joku syykin, kun eilen pääsin töistä reissuun asukkaiden kanssa Ouluun ja Zeppeliiniin. Arvaatte varmaan, että Metsolaan tieni vei. :D Vaikka välillä kyllä oon boikotoinutkin liikettä aiempien huonojen kokemusten jälkeen (nettitilaukset) niin nyt päätin, että paikan päällä voin itse tarkistaa saamani pituudet ja katsoa vierestä, että leikkaavat suoraan, jne. Kuosiähkyssä vain ei edelleenkään kirjavia kuviotrikoita tehnyt mieli, mutta ostin kuitenkin offroad-joustista sinipohjaisena, pinkkiä pilvivelouria neidin toiveesta sekä siilijoustista ruskeapohjaisena. Muutama alevaatekin lähti liikkeestä matkaan.

12 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Kiva tunika ja kauniisti istuva malli.

Peppi kirjoitti...

Mukavan näköinen tunikamekko! Istuu hyvin ja tuo kaula-aukko on kiva. Tykkään itse pitää just tuommosia leggingsfarkkujen kanssa.

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Tässä oli kyllä ihan takuulla tuuriakin pikasurauttajalla, kun mallista tuli niin hyvä ilman kunnollista kaavaa tai mittailua...

Minnuli kirjoitti...

Ihastuttava kangas. Oikein pirtsakka ja lopputulos on hieno.♥

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella hieno tunika!

Katja kirjoitti...

Oi ompa ihanan retro :) Näyttää tosi kivalta!

Satu kirjoitti...

Oijoi, mä tykkäisin kovasti tuosta kankaasta! Lopputulos on tosi kiva :)

Anna kirjoitti...

Ihana tunika!

Virve kirjoitti...

Ihana tunika ja tuo kangas on kerrassaan upeaa! Blogistasi löytyi kaikkea muutakin kivaa! Täällä täytyy vierailla useamminkin. =)

Susanna kirjoitti...

Voi kiitos! Syräntä lämmittää moinen kommenttien määrä.

neiti karlotar kirjoitti...

Oi, ompa kaunis! Voikun itsekin osais tuollaisia tehdä! Olen vähän aikaa sitten saanut valtavan inspiksen tehdä ompelujuttuja, mutta olen aivan peukalo.. Saanko liittää linkin blogistani tänne, on niin paljon kaikkea kivaa täällä! ? Ter. www.karlotar.blogspot.com

Susanna kirjoitti...

Kiitos Karlotar!

Ja linkittää saa toki! Kyllä ne taidot siitä harjoittelemalla karttuu, usko pois!