tiistai 16. marraskuuta 2010

Jotain ihanaa ja äkkiä valmista

Ehkä helpoin ja nopein tekemäni kranssi koskaan. Ja jotain sellaista, joita on pakko saada lisää :). Paperinarusta neulottu kranssi, jossa sisälla rautanlagasta väännetty kehikko. Rautalangan päälle kieputin vielä hieman askarteluhuopaa, että tulee muhkeampi eikä rautalanka näy. Kranssi neulottiin nron 12 puikoilla ja 50 silmukkaa. Aikaa tähän meni ehkä kaikki 2h, jos laskee "koristelun" myös. Eli todella helppoa ja ihana lahjaidea, joka onnistuu varmasti.

8 kommenttia:

hanna-naa kirjoitti...

Todella hieno tuli! Täytyy kokeilla :)

Sani kirjoitti...

Tää on kyl tosi upea!!!

Rva Kepponen kirjoitti...

Kaunis. Pintastruktuuri on musta ihana.

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Jäi kertomatta, että idean sain paikallisesta käsityöliikkeestä, jossa oli vastaavanlainen kranssi esillä. Ajattelin, että jos saisi tehtyä edes lähes yhtä hienon ja yllätyin miten helppo tuo oli, kun onnistui noin hyvin.

Sanna kirjoitti...

Aivan ihana! Täytyy kokeilla myös :)

sade kirjoitti...

Upea kranssi <3

Ansku kirjoitti...

Hei! Ihana kranssi sinulla. Mitä narua käytit? Näyttää leveämmältä kuin itsekäyttämäni...vai oletko aukonut narua? Minun neulomani naru oli aika jäykkää ja kierteisempää, mitin että olisiko pitänyt kostuttaa narua että pehmenee ja olisi helpompi neuloa.

Susanna kirjoitti...

Ansku: Naru oli tosiaan sitä avattua paperinarua (paperiini? ehkä viralliselta nimeltään?). Tuo oli melko pehmeä neuloa ja tykkäsin kun tuli vähän umpinaisempi neuloksesta. Ja eikä tarvinnut kostutella, tms.