perjantai 19. syyskuuta 2008

Löytöjä

Aah, pitää tännekin muistaa välillä kirjoitella. Vaippojakin on tullut tehtyä, mutta en vaan oo saanu kuvattua yhtään... Pitäis kyllä taas.
Mutta suurin uutinen sitten vaippaompeluiden ja syysflunssien on että tein eilen löytöjä! Ah, niin ihanaa kuin penkominen onkaan, niin äitiltä sain KAIKKI kaavat, mitä se on koskaan tehny ja niitä on aika paljon. Aikasemmin jo tyhjensin sen kangasvaraston ja nyt sitten ompelutarvikevaraston. Sain ison pussin nappeja, solkia, ym ja kuminauhaa, puikkoja, jne. Mitä kaikkea ihanaa niistä keksinkään ;) Kun vain olis aikaa toteuttaa kaikki ihanat suunnitelmat -siinäpä se.
No, ehkä lähipäivät menee vielä puolikuntoisena, etten innostu vielä ompelemaan. Mutta sairastamisessa on se hyvä, että voi hyvällä omallatunnolla istua sohvalla ja nitkuttaa puikkoja.
Tällä hetkellä tekeillä on ainakin yhdet villasukat novitan uudesta nalle four seasons-langasta, luonnonvalkoinen villanuttu ja housut ystävän tuoreelle tulokkaalle, huopatossut nupsukalle, lapaset nupsukalle ja villatakki (jo viime talvelta) itelleni. Niin ja ystävän lapselle villikset loftista ja pelson hahtuvasta. Ja yks mattokin pitäis virkata kaverille loppuun. = paljon keskeneräisiä töitä siis.
Mutta nyt taitaa imuri huudella heiluttajaa tälle viikolle.

Ei kommentteja: