tiistai 26. maaliskuuta 2013

Jahavat tulloo!!

Tästä kankaasta tuli niin Jaffa mieleen, erityisesti se punainen Jaffa, joka lapsena oli suurinta herkkujuomaa.
Mielessä oli ensin itselle hihaton liivimekko/tunika, mutta päätin kokeilla uhkarohkeasti uutta kaavaa ja saksia vanhojen vaatteiden malleja yhdistellen pitkään mielessä ollutta mallia. Ja tästä tuli just niin kiva kun ajattelin! Kerrankin niin, kun hurjana päätin kokeilla uutta kaavaa heti kalliiseen kankaaseen enkä tehnyt mallikappaletta jostain halpisversiosta. Tällä mallilla syntyy varmasti lisää. Vielä jos innostuisi piirtämään kaavaksi asti tämän ;)

Muistan joskus vielä vuosi sitten ihmetelleeni, miten joku voi osata saksia tuosta vain ilman kaavaa jonkun vaatteen ja muokata sitä siinä leikellessä. Nyt sekin ihmettely on itselle selvinnyt ja moni kaavoitusasia on kokemuksen myötä selkiintynyt. Ja addiktio sen kun lisääntyy kun mahdollisuudetkin lisääntyy. Nykysin vain suunnitteluun menee hurjasti aikaa, kun ei osaa päättää minkälaisen tällä kertaa tekisi. Ennen osas tehdä vain muutamia perusmalleja, niin ei tarvinnut monesta valita ;)

Mutta pitemmittä porinoitta, kangas on Emeli Designilta ja sitä meni tähän 93cm leveällä käänteellä. ( pikku sivuhuomautuksena todettakoon, että tällekään mallille aurinko ei tekis pahaa B) Hyvä että valkoisesta ovesta erottaa kaulaa...hih)
 Lopuksi vielä yksi tyytyväinen palikkainsinööri halusi poseerata myös. Poika on meillä tosi innokas rakentelemaan kaikenlaisia ja nyt on oppinut tekemään legoja ja näitä palikoita ohjeista itse katsomalla. Näitä sitten eilisilta kuvailtiin joka mallia, jonka rakensi :)
Iloisia pääsiäistunnelmia kaikille!!

4 kommenttia:

Manda kirjoitti...

Kaunis tunika! Juuri tänään ajattelin, että pitäisi saada itselle tuollainen olkapäät peittävä hihaton paita.

Pintse kirjoitti...

Ihana tunika! Mulla olis tota jaffaa kans odottamassa tunikaksi muuntumistaan. Tosin en oikein tiedä osaanko tuota väriä käyttää..

Jokke kirjoitti...

Raikas ja rempseä.

Laura kirjoitti...

Aivain ihana tunika!