maanantai 19. syyskuuta 2011

Galluppia vauvalahjasta?

Tulipa mieleeni kerrankin, että hyödynnän tätä kanavaa ja kyselen, mitä vauvalahjaksi? Meillä ei oo tuttavapiirissä pitkään aikaan syntynyt pienokaisia ja nyt kerrankin pitkästä aikaa sellaista mukavaa on tiedossa. Niinpä haluaisin tehdä itse jotain ihanaa pienelle, mutta MITÄ? Heillä on ennestään jo 1 lapsi, joten monenlaista varmasti valmiinakin jo löytyy. Mitä itse olette tehneet tai saaneet, jotka on jääneet mieleen? Sukupuolesta ei meillä ole vielä tietoa, mutta jos tekisin jotain unisexia tai sitten jos se valmistuu pikaisesti, niin sitten vasta kun vauva on syntynyt. Itelle ajatuksia oli ainakin velourhousut jossain ihanassa värissä tai vaikka aplikaatiolla? Tai norjalaismyssy jostain luxuslangasta? Tai joku peitto kirjailuilla tai tilkkuina tai vaikka virkkaamalla? Bodeja olis varmaan aina tarpeen saada, mutta mulla tuo ompelukone on sen verran rasittava kaksoisneulan kanssa, etten saa sillä niin hyvää kuin itse tahtoisin (eli en halua siksi tehdä lahjaksi kun jälki on aina mitä tuurilla tulee). Olis kiva, jos jollakin olisi ehdottaa joku ihan uusi tai omaperäinen idea, mutta sellainen käytännöllinen kuitenkin... Aurinkoisia syyspäiviä!

6 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Ihanalta kuulosti se myssy, jostain ihanasta langasta.ja mietin että neuvolakortin kannet voisi olla kiva myöskin..

Hanna kirjoitti...

marionetti blogissa oli taannoin ihana pieni tilkuista tehty unirätti tms, jonka reunoihin oli ommeltu pesumerkkejä,koristenauhan pätkiä ym. mitä vauvelit yleensä tutkivatkin mielellään itse lelun asemesta, siinä yksi idea, jonka itse aion toteuttaa kaverini vauvelille! :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos molemmille hyvistä vinkeistä! Neuvolakortin kannet olin tyystin unohtanut, unirätti kävi mielessä mutta enpä sitäkään enää muistanut.. Pistetään harkintaan molemmat.

Katja kirjoitti...

Neuvolakortin kannet on kyllä kiva lahja. Niitä ei monellakaan ole =)

Heidi K kirjoitti...

meidän tyttönen sai vauvalahjaksi norjalais myssyn, olin sitä itse toivonut, kun itse en osaa neuloa. hatunhan voi tehdä unisex väriseksi ja jos tulee esimerkiksi tyttö voi siihen pikaisesti virkata vaikka kukan. Norjalaismyssy on niin hyvä malli ja eipä kaupoista saa ja moni ei osaa tehdä.

Heidi K kirjoitti...

Saimme tytölle vauvalahjaksi norjalaismyssyn. On se vaan niin hyvän mallinen ja ei ole kaupassa eteen tullut. Myssynhän voisi virkata valmiiksi unisex värillä ja jos vaikka tyttö tulee, niin voisi siihen pikaisesti virkata kukan. Itse en osaa neuloa, vain birkata yksinkertaisia malleja, joten ihana lahja meille oli myssy.