perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kevätprinsessoille


Pitkästä aikaa täälläkin ollaan hengissä :) Työn alla on sen verran suuritöinen projekti, ettei mitään kovin ihmeellistä saa aikaiseksi siinä sivussa. Mutta jotain pientä sentään. Huomaan, että meillä ollaan entistä enemmän siirtymässä hempämpään prinsessa-tyyliin. Niin lapsi kuin äitikin ;D Retroähkyyn tämä onkin ihan sopivaa vaihtelua... Virkkailin erilaisia kukkia hiuspinneihin ja tyttären kanssa valittiin nappeja -mikäs sen kivempaa lasten mielestä.
Itsellenikin tein tuo turkoosinapillisen ja aika monesti on yllättäen ollut jo käytössäkin. Itselleni tein kevätpipon kauppareissuille, jne. Lankana Novitan Kide mustana. Tästä tuli kyllä niin ihana ja helposti valmista. Kuvio vain ei tuossa mustassa värissä juurikaan näy. Mutta tämän annoin lopulta pikkusiskolle ja tein itselle samanlaisen luonnonvalkoisena. Täytyy postailla siitäkin kuva, kun vain ehtii...
Mustasta piposta tykkäsi myös tytär, joka myös tahtoi kevätpipon. Herkullisen värisestä woolista tekaistiin sitten samalla mallilla tytöllekin oma kevätpipo -ja täytyy sanoa, että tuo malli on ollut kyllä nyt ihan paras. Sopii ihan jokaiseen päähän (jopa minulle, jolla niin moni myssy näyttää tosi rumalta).

Iloista keväänodotusta!
Posted by Picasa

4 kommenttia:

Hatatuu kirjoitti...

Hienoja ovat! Löytyykö tämän pipon ohje jostain, vaiko ihanko omaa tuotantoa?

Johanna kirjoitti...

Todella kauniita. Itse olen niin surkea käsitöissä että täytyy aina ihailla muiden kättenjälkeä :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Hatatuu: tuo on ihan oma muokattu malli, mutta niin helppo, että äkkiä vaikka kirjoittaa ohjeeksiksin. Ja vähän samantapainen taitaa olla Novitan viime kesän numerossa naisen pipona tehty mohairlangasta.

Minni kirjoitti...

Hienoja pipoja! Itsekin yritän saada keväthattuvarastoja täydennettyjä, mutta sen täydellisen pipon malli vielä uupuu. Meidän pienimmälle tuo tekemäsi olisi kaunis, jos viitsit ohjetta kirjoitella niin olisin kyllä enemmän kuin kiitollinen! :)