perjantai 11. kesäkuuta 2010

Sisustuspuuhastelua ja näperrystä

Pitkästä aikaa innostuin vähän jotain sisustusjuttuakin tekemään. Sain jo jouluna lahjakortin naapurikaupungin ihanaan sisustusliikkeeseen, mutta en vain ole saanut käytettyä korttia ennen kuin nyt viimein. Ja löysin mm. tämän ihanan lampunjalan ja perusvarjostimen, johon sitten ompelin kankaasta päälikankaan. Tuo perusvarjostin oli tylsästi vain "paffilaatikon ruskia" :D. Vähän pitsinauhaa vielä joukkoon, niin aika kiva tuli. Tuohon eteisaulan pöydälle oon metsästänyt pitkään jalkalamppua, ja luulin, että tämä on nyt SE. Mutta kun lamppu tuohon pöydälle asti pääsi, ei se sittenkään siihen saanut jäädä, kun oli kuitenkin vähän turhan suuri tuohon. Että metsästys jatkuu... (Tai oikeestaan haluaisin tuohon Pentikin vekkivarjostimen ja jalan, mutta hinta on jotain.... uh, ei ihan mun budjetille sopivaa).
Muutama pussukkakin on päässyt taas uuteen kotiin, turkoosi eläinkuosinen on itelle ja ruskea miehen siskolle tilauksesta. Tykästyin tuohon turkoosiin pussukkaan niin, että toistaiseksi on päässyt oikein kukkaron rooliin ;)
Kankaat: turkoosi eläinkangas Anttilasta, vihreä pilkkukangas paikallisesta Pala-Aitasta ja muut Tildaa. Kehykset Ullakasta. 

3 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Ihanan romanttinen valaisin.

MURUHUTTU kirjoitti...

Kivoja kukkaroita! Itsekin niitä olen juuri väkertänyt! Miten muuten sä kiinnität tuon kehyksen?

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Tuolla aiemmissa postauksissa kirjoitinkin tarkemmin pussukoiden teosta, mutta lyhyesti sanottuna: silitän reunat siisteiksi (ompelen nuo siis niin, että saumoja ei jää näkyviin), laitan ohuella tikulla liimaa ensin kehyksen toiselle puolelle sisälle vähäsen, sitten toinen puoli asetellaan kehykseen, annetaan hetki kuivua ja sama homma toiselle puolelle, sitten puristetaan pihdeillä kiinni varovasti. Pihtien väliin oon laittanut palat huonekaluhuopaa, niin ei tuu lommoja.