maanantai 8. helmikuuta 2010

keltaista kevättä odotellessa...

Viimein sain toisen apinapaidan pikkuveljelle valmiiksi. Ehtihän tuo odottaa resoreita pöydällä jo useamman viikon. Tein jo aiemmin yhden vastaavan, mutta siitä tuli sen verran harjoituskappale, etten sitä nyt esittele edes :)

Tuota apinakangasta olis vielä vaikka millä mitalla, mutta en oikein keksi mitään siitä. Esikoinen ei halunnut apinapaitaa eikä keltainen tuolle tytölle kaikista parhaiten oikein sovikaan jostain syystä. Huvittaa välillä, kun äiti tykkäis tytöllä käyttää kaikkea muuta kuin vaaleanpunaista, pinkkiä tai punaista ja juuri pinkki sopii tuolle tytölle ehkä parhaiten väreistä :)

Kaavana tässä ottobren peruspaidan kaava, nepparit olalla ja tylsästi tummanruskeat resorit. Tällä kertaa laitoin tuohon kamin nepparit, kun ne on musta kestävämmät kuin prymin rengasnepparit. Pitäis vain etsiä niitä mattapintaisia, kun nuo kiiltävät ei ehkä oikein sovi vaatteisiin...?

Meilläkin sairastellaan ja vaikka miten oon koittanut ommella, niin valmista ei tahdo tulla, kun mies on ihan sängyn omana ja kuopus on vähän huono nukkumaan päivisin. Odotan kovasti, että tauti tulee mulle ja lapsille, niin jospa se sitten ei tuliskaan :DD Iltaisin olis aikaa, mutta sillon oon niin tööt, että en tahdo saada itteeni ompelukoneen ääreen millään. Into on ihan kadoksissa iltaisin...

Vaikka tämä vauva-aika on ihanaa, niin odotan kyllä toisaalta, että tuo kuopus vähän kasvaa ja saan taas ommella hurjan paljon enemmän. Ideoita on niin paljon, että toisesta päästä puolet unohtuu....
Posted by Picasa

2 kommenttia:

PunaPoski kirjoitti...

Myisitkö apinakangasta? :) Ihania vaatteita! <3

Susanna kirjoitti...

Kiitos! En taida kuitenkaan raaskia luopua ;) Esikoinen sittenkin haluaa apinapaidan ja sen jälkeen tuosta ei kyllä isoa palaa enää jää. Eikös tuota enää oo saatavilla?