sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Tule joulu uudestaan, tänne kauas pohjolaan...

Pitkästä aikaa täytyy tätäkin koittaa vähän päivittää edes kirjottamalla... Kuvattavaakin olisi, mutta ei tahdo ehtiä.

Meidän perheeseen syntyi pikkuveli 16.10. ja siitä lähtien meno onkin ollut melkoista :) Poikakulta ei vieläkään nyt 2kk iässä omaa mitään päivärytmiä eikä päiväunta riitä kuin max 1h kerrallaan, joten äiti on saanut viimeaikoina varsin vähän aikaiseksi... Ja isosiskokin on heittäytynyt täysin vauvaksi lisähuomion toivossa. Jotain oon onneks ehtinyt ompelemaan kuitenkin. Lakkeja on valmistunut useampia ja vaatteitakin oon ehtinyt jotain tekemään. Täytyy koittaa ehtiä kuvaamaankin niitä jossain kohtaa... ehkä.

Joulumieli on täällä vielä aika hakusessa... lunta kun ei meillä ainakaan ole kuin ehkä 2cm, sen verran että vähän valkoista on maassa. Ja jostain syystä se lumi tekee aika paljon. Ja toisaalta, ei oo hirveästi ehtinyt joulua miettimäänkään, kun joululahjatkin on vielä kaikki hankkimatta. Apua!

Oon lopulta päässyt muuten kavereiksi kaksoisneulan kanssa! Ihanaa! Tai ei meitä ehkä vielä ystäviksi voi ihan sanoa, mutta tullaan jo toimeen. Nuo stretch-neulat vaan on musta turhan ohuita ja vääntyvät ja katkeilevat tosi helposti. Oonkin nyt ostanut noita tavallisia (80/4) kaksoisneuloja ja niiden kanssa homma sujuu vähän enemmän kuin pari paidan kanttausta. Vielä kun saisi jostain sitä kärsivällisyyttä ja taitoa tehdä siistiä jälkeä...

Ei kommentteja: