keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Luovuuden suhinaa ja talven odotusta

Luovuuteni kukkii nyt niin, että päässä vain suhisee... Ideoita on pää niin täynnä että toisesta päästä jo unohtaa kovaa kyytiä. Kävin taas tälle viikolle jumppaamassa kaupungin melskeessä ja AH! Mitä kaikkea ihanaa opinkaan tänään jumpassa, jossa tällä kertaa oli aiheena kehonhallinta. Tasapainoa ja syviä lihaksia -siinä illan riemukas anti. Ja tästä kehonhallinnan ilosta kumpuaa nyt näitä käsityöideoita niin, että en pysy perässä. (Nooh, myönnettäköönkin, että kävin ennen jumppaa Tiimarissa pitkästä aikaa ja sillä ehkä saattoi tähän ideariiheen olla myös jotain vaikutusta)

Piti muuten kertomani myös, että tässä eräänä päivänä taannoin, olin myös aika innoissani. Nimittäin ompelukoneesta sillä kertaa ;) Tuo vanha uskollinen mahdollinen-perintö-pfaffini kertoi käyttöohjeensa avulla omaavansa josvaikkamitä jousto-ompeleita, joista en uskaltanut uneksiakaan. Ja nyt ne ovat löytyneet -ja vielä meidän koneesta! No, kun vain ehtisin kaikkea kokeileen ja hyödyntämään.

Kärsimättömästi meillä odotetaan myös talven tuloa. Lunta on tullut välillä vähän, mutta aina se seuraavaan päivään mennessä päättää lähteä. Ollaankin sitten Siljan kanssa pulkkailtu vain eteisen matolla... ;)

Ei kommentteja: