lauantai 10. joulukuuta 2011

I'm dreamin' of a white christmas....

Hieman käpyaskarteluja kuluneella viikolla.
Enkelinsiivet on tehty rautalankakehikolle liimaamalla vanua ja höyheniä.

Vapaapäivien tulos :)

Vapaapäivien tulos on tässä, pyykkivuori kasvaa kun äiti vain askartelee, virkkaa ja neuloo ;) Ensimmäisenä itselle valmistunut tuubikauluri. Virkattuna nro 10 koukulla tempo-langasta. Vajaa 2 kerää tuohon kului ja tosiaan peruspylväillä tehty. Yläosaa kavensin hieman, jotta malli olisi tiiviimpi kaulalla. Todella nopea ja helppo tehdä, parissa tunnissa tuli valmista.
Pikku-äiti hoitopuuhissaan ei ehtinyt mannekiiniksi tämän enempää, hyvä kun ehti uuden sienipaidan päälleen pukea ;) Michas Stoffeckelta tilattua sieni-trikoota ruskeapohjaisena tällä kertaa siis peruspaidan muodossa.
Ja lopuksi vielä miehelle "kauriinmetsästäjäpipo", kuten mies toiveensa esitti ;) Omasta päästä ohje ja yllättävän hyvä tuli mallista. Lankana gjestalin unelmapehmeä Maija tummanharmaana.

Koukussa mattoihin

Täytyy postailla vanhoja juttuja, kun ei nyt oikein uskalla tontun tekemisistä hiiskua ;) En varmaan oo muistanut laittaa tätä mattoa tänne. Piti kokeilla neliönmuotoista mattoa ja alunperin ajatuksena oli tehdä noita monta ja yhdistää isommaksi matoksi. Mutta totesin, että siitä olisi tullut niin painava, että siivoojalla olis ollu työ saada matto puisteltua... Jos raaskisi ostaa ontelokudetta ja siitä toteuttaa... joskus sitten. Mallia otin Virkkuukoukussa-merkkisistä matoista.
(Aiemmin syksyllä valmistunut sammalkuusi sai viimein valot seurakseen)
Tunnelmallista joulunodotusta!